Vacature trainer/docent VOTOB Academy

12-02-2020 -

VOTOB Academy groeit en wij zijn op zoek naar medewerkers die het leuk vinden om hun kennis over te dragen. VOTOB Academy is het kennisplatform voor procesoperators, inhoudelijke experts en leidinggevenden in de tankopslagsector. We zijn ontstaan uit branchevereniging VOTOB dus onze verbondenheid met de branche is groot! De opleidingen VOTOB A & B (MBO2-/MBO3) en Technisch Leidinggevende zijn voor en door de branche ontwikkeld. Daarnaast hebben we een groot aantal vakinhoudelijke modules!


Wij zijn op zoek naar medewerkers werkzaam in de tankopslag, docenten of gepensioneerden die het leuk vinden om hun kennis over te dragen.

Heb jij een hart voor de ontwikkeling van medewerkers in de tankopslag? Lijkt het je leuk om kennis over te dragen door middel van maatwerklessen en trainingen en word je enthousiast om te werken bij verschillende klanten en opdrachtgevers, dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie is zeer flexibel in te richten, zowel qua uren per week/maand als de lengte van de maanden, ook in combinatie met een baan. Van belang is dat je het leuk vind om kennis over te dragen aan groepen leergierige procesoperators/shiftleaders.

Plaats: Nederland (vooral rondom Rotterdam en Amsterdam)
Fulltime/parttime: Flexibel aantal uren mogelijk
Dienstverband: ZZP-basis
Ervaring:Tankopslag (bijvoorbeeld procesoperator) en affiniteit met lesgeven

Wat mag je van ons verwachten?
  • Passende beloning
  • Flexibiliteit
  • Goed en up-to-date lesmateriaal 
  • Ondersteuning m.b.t. lesgeven, materiaal en begeleiding van studenten
  • En natuurlijk; enthousiaste collega’s die het leuk vinden om hun kennis te delen!
Reageren
Ben je enthousiast? Stuur dan je sollicitatie naar info@votobacademy.nl, of bel ons via telefoonnummer +31 (0)70 337 87 43.