Alle opleidingen en trainingen zijn Corona-proof

09-04-2020 -

Heel Nederland neemt maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Natuurlijk houdt VOTOB Academy zich ook strikt aan de richtlijnen en adviezen van de overheid. Ondanks deze beperkingen kon VOTOB Academy echter snel in deze situatie omschakelen.

Sandra de Bont, directeur VOTOB Academy geeft aan: Het grote voordeel van ons is, is dat ons lesmateriaal volledig digitaal is. Via een live-stream bellen de studenten in en de docent loodst hen digitaal door het lesmateriaal. In een scherm zie je alle studenten, de docent en het lesmateriaal. Er is hierbij voldoende ruimte voor oefeningen, interactie en discussie. Het lesmateriaal bevat veel filmpjes. Deze zijn opgenomen bij onze tankopslagbedrijven. Een operator vertelt hierin zelf wat er bij de verschillende aspecten van het vak komt kijken. De praktijkopdrachten zijn helaas wel on hold gezet. Deze worden verschoven naar een later tijdstip. Ook zijn de studiedagen ingekort qua tijd omdat een normale studiedag van 6 tot 8 uur niet mogelijk is via een live-stream.

Alle lopende opleidingen kunnen dus aangepast door blijven gaan en verschillende opleidingen en trainingen kunnen opgestart worden. Wellicht is dit juist de tijd om kennis te vergroten nu er thuis gebleven moet worden. Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op via 070 - 337 87 43 of via info@votobacademy.nl.

Namens VOTOB Academy wensen wij u alle goeds en blijf gezond!