Diploma-uitreiking aan 26 studenten VOTOB Academy

25-06-2019 -

Op vrijdag 21 juni hebben we met veel trots en plezier aan 26 studenten van de VOTOB Academy een diploma mogen uitreiken. Het ging hierbij om een officieel MBO 2, 3 of 4 diploma van de opleidingen Procesoperator A Tankopslag, Procesoperator B Tankopslag en Technisch Leidinggevende Tankopslag. De studenten hebben naast hun werk allemaal 1 of 2 jaar hard gestudeerd, een enorme prestatie!

Tijdens het officiële moment van de dag reikte Sandra de Bont, directeur VOTOB / VOTOB Academy de diploma’s uit aan de studenten met medewerking van de partners in deze, zijnde Litop, ROC Aventus en ROC Tilburg. Iedereen kreeg daarbij een persoonlijke terugkoppeling, aangebracht door de praktijkbegeleider en/of de docent. Vervolgens werden de praktijkbegeleiders en het thuisfront ook in het zonnetje gezet, want hun begeleiding, medewerking en steun zijn bij dergelijke opleidingen onontbeerlijk.

Wij kijken terug op een zeer feestelijke en geslaagde middag en verheugen ons op het moment waarbij de volgende groep studenten hun diploma in ontvangst mogen nemen. Want dit zijn mooie gelegenheden om te vieren!

Klik hier voor een weergave van de dag.