Kies voor een opleiding in de tankopslag

Waar je wilt

Waar je wilt
E-learning is leren vanaf elke locatie: thuis, onderweg of op vakantie.

Wanneer je wilt

Wanneer je wilt
Overdag, in het weekend of juist op een rustig moment in je shift.

Hoe je wilt

Hoe je wilt
Of je nu losse lessen over één onderwerp wilt volgen, of juist een hele Mbo-opleiding.

Welke opleidingen zijn er mogelijk

Je kunt je in één onderwerp verdiepen; je kunt alles over tankopslag leren; of je kunt een volledige Mbo-opleiding doen.

Diploma of branchecertificaat

De opleidingen procesoperator A of B tankopslag en technisch leidinggevende tankopslag leiden bij goed resultaat tot een officieel erkend Mbo-diploma. Cursisten krijgen een diploma van een ROC, geen Votob-diploma. Een ROC staat onder streng toezicht van de Onderwijsinspectie.

De opleidingen procesoperator A of B tankopslag, gevolgd via de opleidingsroute vakleer, leiden bij goed resultaat tot een branchecertificaat, dus niet een officieel erkend Mbo-diploma. Hierbij wordt namelijk niet voldaan aan de eisen van de Onderwijsinspectie. Voor een diploma moeten namelijk ook de algemene vakken Nederlands, Engels, rekenen en loopbaan en burgerschap met goed resultaat zijn gevolgd.

De inhoud van de opleidingen procesoperator A of B tankopslag en technisch leidinggevende tankopslag voldoen aan de kwalificatiedossiers zoals beschreven door de Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

De diploma's van Votob Academy zijn gelijkwaardig aan andere Mbo-diploma's.