Kies voor een opleiding in de tankopslag

Waar je wilt

Waar je wilt
E-learning is leren vanaf elke locatie: thuis, onderweg of op vakantie.

Wanneer je wilt

Wanneer je wilt
Overdag, in het weekend of juist op een rustig moment in je shift.

Hoe je wilt

Hoe je wilt
Of je nu losse lessen over één onderwerp wilt volgen, of juist een hele Mbo-opleiding.

Welke opleidingen zijn er mogelijk

Je kunt je in één onderwerp verdiepen; je kunt alles over tankopslag leren; of je kunt een volledige Mbo-opleiding doen.

Partners

Votob Academy werkt voor de lessen, modules en opleidingen, samen met diverse partijen.


Litop is een erkende onderwijsinstelling, gespecialiseerd in het opleiden van procesoperators. Naast gevalideerd examenleverancier zijn zij expert in het ontwikkelen van e-learning. Zij regelen o.a. de docenten, het lesrooster en hebben samenwerkingsverbanden met o.a. ROC Aventus en Techniek Collega Rotterdam. Cursisten die de leerroute derde leerweg volgen voor de opleiding Procesoperator Tankopslag, worden ingeschreven bij Litop.
ROC Aventus controleert en is verantwoordelijk voor de wettelijke eisen, zoals de inhoud en het niveau van de opleidingen. ROC Aventus verstrekt bij goed resultaat het officieel erkende diploma. Cursisten die de leerroute 200 uur volgen voor de opleiding Procesoperator Tankopslag, worden ingeschreven bij ROC Aventus of bij Techniek College Rotterdam.

NCVB Bedrijfsopleidingen verzorgt landelijk erkende beroepsopleidingen. Samen met organisaties uit diverse sectoren ontwikkelen ze maatwerkopleidingen op mbo-niveau. NCVB Bedrijfsopleidingen / ROC Tilburg verzorgt samen met VOTOB Academy de opleiding Technisch Leidinggevende Tankopslag.
Techniek College Rotterdam is de grootste MBO-school voor technisch beroepsonderwijs in de regio Rijnmond. Techniek College Rotterdam controleert en is verantwoordelijk voor de wettelijke eisen, zoals de inhoud en het niveau van de opleidingen. Het verstrekt bij een goed resultaat het officieel erkende diploma. Cursisten die de leerroute 200 uur volgen voor de opleiding Procesoperator Tankopslag, worden ingeschreven bij Techniek College Rotterdam of bij ROC Aventus.