Nieuw: Assessment bij VOTOB Academy

12-06-2018 - Sinds kort is het mogelijk om via VOTOB Academy een assessment te laten afnemen.

Dit assessment kan worden ingezet als je een opleiding Procesoperator A of B Tankopslag òf de opleiding Technisch Leidinggevende Tankopslag wilt volgen. Je krijgt met het assessment inzicht in je capaciteiten, persoonlijkheid en competenties. Het geeft je informatie over wat je in huis hebt, hoe je het maximale uit jezelf kan halen en welke opleiding op dit moment het beste bij je past.

Het assessment bestaat uit open vragen, invulvragen en meerkeuzevragen. Aan het begin van elk onderdeel staat een duidelijke uitleg over wat verwacht wordt en soms wordt een tijdslimiet aangegeven.

De afnametijd van een assessment bedraagt ca. 2,5 uur. De prijs van een assessment bedraagt voor VOTOB-leden € 200,- (voor niet-leden € 220,-).

Alle toetsen van VOTOB Academy, de intredetoets, talentanalyse en het assessment, kunnen online – onder toezicht van een begeleider, HR of leidinggevende – op locatie van het bedrijf worden afgenomen. De resultaten worden binnen 1 à 2 weken verwerkt tot een individueel advies. Het advies wordt naar de contactpersoon van het bedrijf gestuurd met het verzoek het advies met de medewerker te bespreken.

Voor meer informatie klik hier: Toetsen

Voor vragen of voor aanmelden van een toets, mail naar: info@votobacademy.nl