Kies voor een opleiding in de tankopslag

Waar je wilt

Waar je wilt
E-learning is leren vanaf elke locatie: thuis, onderweg of op vakantie.

Wanneer je wilt

Wanneer je wilt
Overdag, in het weekend of juist op een rustig moment in je shift.

Hoe je wilt

Hoe je wilt
Of je nu losse lessen over één onderwerp wilt volgen, of juist een hele Mbo-opleiding.

Welke opleidingen zijn er mogelijk

Je kunt je in één onderwerp verdiepen; je kunt alles over tankopslag leren; of je kunt een volledige Mbo-opleiding doen.
Het is ook mogelijk om één van de vier modules te volgen: Organisatie, Product, Techniek of Veiligheid. 

Doel

In de module Organisatie wordt de organisatorische context inclusief wet- en regelgeving behandeld. De module Product gaat over de producten die worden op- en omgeslagen. In Techniek draait het om de techniek die daarvoor nodig is. En in Veiligheid ligt de expliciete nadruk op de veiligheid die te allen tijde in acht genomen dient te worden.

Onderwerpen

  • Organisatie gaat o.a. over de context van de tankopslagwereld, de functie van de terminal, in- en externe stakeholders en is inclusief wet- en regelgeving.

  • In de module Product staan de stoffen centraal die worden op- en overgeslagen én bewerkt. Productacceptatie, eigenschappen, classificaties en nog veel meer.

  • Techniek gaat over opslag van vloeistoffen en verschillen daarin, risico’s en beheersmaatregelen. Kortom, het gaat over de technische infrastructuur die nodig is om een terminal effectief te laten functioneren.

  • In de module Veiligheid ligt uiteraard de nadruk op de veiligheid die in acht genomen moet worden. Het gaat over veiligheidscultuur, beheersing, SMT, audits en Milieu.

Deelnemers

Minmaal 8 - maximaal 12 deelnemers

Data

Data voor een module training zijn in overleg.

Locatie

Online

Meer informatie

De genoemde prijs hieronder is per module.


Prijs

€ 1.295,-